HAYDİ DESTEK OLMAYA... BİR ÇOCUK DEĞİŞİR, TÜRKİYE DEĞİŞİR...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın her yıl düzenlediği BAĞIŞ KAMPANYASI nı size haber vermek istedim. (Orijinal metin aşağıda) Tabii sadece bu kampanya da destek olabileceğimiz anlamına gelmiyor bu. Her daim destek olabiliriz. Düşünsenize sadece 60TL'ye 1 çocuğun bir yıllık eğitim desteğinin maliyeti. HAYDİ DESTEK OLALIM...









Kurulduğumuz günden bugüne bizimle iletişimde olan tüm gönüllülerimize, Vakfımızın en önemli kaynak yaratma faaliyeti olan bağış kampanyamızla ilgili bilgi vermek istiyoruz.
Bu yıl 22 Haziran saat 23:00'te Kanal D'de canlı olarak yayınlanacak, sunuculuğunu Cem Davran ve Ezgi Mola'nın yapacağı bu önemli kampanyayı mümkün olduğunca geniş kitlelere duyurmaya çalışıyoruz. Her yıl daha yoğun bir faaliyet yürütüyoruz çünkü, hem ulaştığımız çocuk sayısı hem de çocuklara verdiğimiz eğitim desteğinin kalitesi her geçen yıl daha da artıyor. Yenilenmiş web sitemizde bulacağınız “Etki Araştırması” da, bu çabalarımızın sonuç verdiğini gösteriyor.
Çocuklarımızın bu günlerini güzel yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları sizlerin katkıları ile mümkün. TEGV'de bir çocuğun bir yıllık eğitim desteğinin maliyeti 60 TL. Bir çocuğun eğitimine destek olmak isterseniz 3353'e 6 SMS göndermeniz yeterli. Gönüllülerimiz olarak sizlerden beklediğimiz destek; çevrenizdeki kişilerin SMS göndererek ya da bağış yaparak katkı yapması için bilgilendirme yapmanız. Çünkü biliyoruz ki, faaliyetlerimizin etkin ve kaliteli yürümesinin baş aktörleri olarak sizler, TEGV'i en iyi tanıyan ve en doğru anlatacak kişilersiniz.   
Daha fazla destek olmak isteyen yakınlarınızı 0216 290 70 80 numaralı telefon ya da kaynak@tegv.org e-posta adresi aracılığıyla bizlere yönlendirebilirsiniz.
Bu yıl da rekor bir bağışla daha fazla çocuğumuza ulaşabilmek için 22 Haziran'dabilgi kartında tüm bilgiler bulunmaktadır. herkesi ekran başına bekliyor ve kampanyamızın duyurulması konusunda desteğinizi rica ediyoruz. Aşağıdaki
Gönüllülerimizin yapacağı bu tanıtımla birlikte bugünden itibaren SMS sayılarımızın hızla artacağına ve TELETON günü hep birlikte yeni bir rekor kıracağımıza inanıyoruz!
Önemli Not: Kampanyamızı Sosyal Medya araçlarında duyurabilir ve paylaşabilirsiniz, fakat; bu konuda herhangi bir grup veya etkinlik açmamanızı, tüm kampanya sürecini TEGV Kurumsal Facebook sayfasından takip etmenizi rica ediyoruz. (http://www.facebook.com/TurkiyeEgitimGonulluleriVakfi )
Sevgilerimizle,
Eğitim ve Gönüllü Departmanı


Duygu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GECENİN IŞIĞI - ŞEBNUR ALTIN