www.izgoren.com'da "SON KEZ"

www.izgoren.com sitesi yayın hayatına son verdi. Orada yayımlanan veda yazımı sizlerle paylaşıyorum.

Her yeni gün, yeni bir başlangıç ve bu yeni başlangıçlarda kimin hayatına yakından ya da uzaktan dahil olacağımızı bilemiyoruz.
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Okuryatar toplantısında Sevgili Asiye Koray Bendon ile kısa sohbetimizde “bütün dünyadaki insanların birbiri ile bir şekilde bağlantılı olduğu ve birbirinin hayatına etki ettiği”  konusunda hemfikir olduk.

Bir bakmışsınız ki hiç aklınızda olmayan bir durum içindesiniz ve ilk kez o durum içerisindeyken tanıştığınız biri birden bire hayatınızı değiştirebiliyor.
Bir düşünün, hiç böyle bir olay yaşamadınız mı? Duymuşsunuzdur;  Zülfü Livaneli’nin ailesinde hiç müzisyen yoktur. Bir aile büyüğünün Zülfü Livaneli’ye “bağlama” hediye etmesiyle Zülfü Livaneli’nin hayatı değişir! Ya da; “bir kitap okudum hayatım değişti” diyen insanlar vardır.  “Hadi canım oradan” dediğinizi duyar gibiyim, haklı olabilirsiniz, her kitap okuyanın okuduğu kitaba göre hayatı değişmiyor elbette. Bununla birlikte eğer siz o değişime hazırsanız, deneyimlerinizle, yaşanmışlıklarınızla o kıvama gelmişseniz, inanın hayatınız değişebilir.
Yazdığım yazılarımda tek dileğim, bir kişinin bile hayatında farklı bir pencere açabilmek ve o kişide farkındalık sağlayabilmektir. Benim hayatımda da farklı pencere açan çok sevgili Gaye Dinçel olmuştur. Onun verdiği şanş, destek ve motivasyonla ilk yazım şuan sayfasında bulunduğumuz www.izgoren.com sitesinde yayımlanmıştı. Hayatımın en heyecanlı günlerinden biriydi ve şimdi, tekrar burada yazı yazmaktan dolayı çok memnun ve heyecanlıyım. Sevgili Ahmet Şerif İzgören ve Gaye Dinçel başta olmak üzere tüm www.izgoren.com ailesine yazı yazma konusunda beni motive ettikleri için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.  
Bir gün hepimizin kapısını şans çalabilir ve dilerim, tüm kapısı çalınanlar, gelen şans için hazır olurlar.

Küçük Not: En güzel hediye kitaptır…

Servet Duygu CERİTOĞLU

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GECENİN IŞIĞI - ŞEBNUR ALTIN